Minőség
Őrléstechnológia
A Szigetvári Malomban a bővített félmagas őrléstechnológiát használjuk a búza őrlésére. Ez a technológia ma már réginek számít az új, rövid őrléstechnológiákhoz képest.
Az őrléstechnológiánk, habár mennyiségben alul marad a modern technológiákhoz képest, minőségben kiváló liszteket eredményez.
Berendezések és korszerűsítés
A kor szellemének megfelelően folyamatosan törekszünk lépést tartani a technológia fejlődősével. Gépeinket és berendezéseinket az élelmiszer-biztonságot- és minőséget szemelőtt tartva igyekszünk cserélni.
Jó az öreg a háznál! Néhány hengerszékünk az 1930-as években, Drezdában épült.
A gépek a XX. század első harmada óta tökéletesen működnek a malomban, és mindössze a csekély szükséges karbantartást kérik meg.
Az új gépekkel vállvetve ezek a gépek nem csak jól működnek, de gyakorlatilag már lelkük van, hozzájárulnak a termékeink minőségéhez.
Alapanyag
A jó liszt titka a jó búza!
Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő alapanyag kiválasztására. A termékeink előállításához csak a legjobb minőségű és kizárólag Magyarországról származó búzát használjuk fel!
Élelmiszer-biztonság- és minőség
A HACCP rendszer mellett rendelkezünk ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerrel, valmint ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszerrel is.
Az őrlésre felhasznált búzát bevizsgáltatjuk, csak megbízható forrásból, kizárólag Magyarországról szerezzük be.
Késztermékeinket rendszeres időközönként laboratóriumi vizsgálatra küldjük, de helyben is vizsgáljuk.
ISO 9001:2015 és 14001:2015 tanúsítvány