• Slide 3.2
  • Slide 7
  • Slide 6
  • Slide 2

Minőség



Őrléstechnológia
IMG_20240212_153240_resized.jpg

A Szigetvári Malomban a bővített félmagas őrléstechnológiát használjuk a búza őrlésére. Ez a technológia ma már réginek számít az új, rövid őrléstechnológiákhoz képest.

Az őrléstechnológiánk, habár mennyiségben alul marad a modern technológiákhoz képest, minőségben kiváló liszteket eredményez.









Berendezések és korszerűsítésIMG_20240212_153548_resized.jpg

A kor szellemének megfelelően folyamatosan törekszünk lépést tartani a technológia fejlődősével. Gépeinket és berendezéseinket az élelmiszer-biztonságot- és minőséget szemelőtt tartva igyekszünk cserélni.

Jó az öreg a háznál! Néhány hengerszékünk az 1930-as években, Drezdában épült.
A gépek a XX. század első harmada óta tökéletesen működnek a malomban, és mindössze a csekély szükséges karbantartást kérik meg.

Az új gépekkel vállvetve ezek a gépek nem csak jól működnek, de gyakorlatilag már lelkük van, hozzájárulnak a termékeink minőségéhez. 




Alapanyag

A jó liszt titka a jó búza!
Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő alapanyag kiválasztására. A termékeink előállításához csak a legjobb minőségű és kizárólag Magyarországról származó búzát használjuk fel!

alapanyag szivecske



Élelmiszer-biztonság- és minőség

A HACCP rendszer mellett rendelkezünk ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerrel, valmint ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszerrel is.
Az őrlésre felhasznált búzát bevizsgáltatjuk, csak megbízható forrásból, kizárólag Magyarországról szerezzük be.
Késztermékeinket rendszeres időközönként laboratóriumi vizsgálatra küldjük, de helyben is vizsgáljuk.

ISO 9001 és 14001 20240606ISO 9001:2015 és 14001:2015 tanúsítvány